Κανάλι YouTube

Είσοδος

"Η προσφορά των Εθνικών Ευεργετών"

image

Με την ευκαιρία του εορτασμού της  ημέρας  των Εθνικών Ευεργετών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013,  στο «Κοβεντάρειο» του Δήμου Κοζάνης εκδήλωση αφιερωμένη στην προσφορά των Ευεργετών στην πατρίδα μας.
 
 Η εκδήλωση  η οποία συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης αποτελούταν από δύο μέρη.
 
Στο πρώτο μέρος  της εκδήλωσης  ο κ. Δημήτριος Γ. Μυλωνάς , διδάκτωρ Κλασσικής Αρχαιολογίας και  ένας εκ των δύο ομιλητών,   αναφέρθηκε στην προσφορά των Κοζανιτών Ευεργετών  στην τοπική  κοινωνία και στην ευρύτερη περιοχή  της πόλης μας.
Στη συνέχεια  τον λόγο έλαβε  ο έτερος των ομιλητών  κ. Κωνσταντίνος  Τσιάντας , Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά για την αναγέννηση της πατρίδα μας των εξ Ηπείρου  Εθνικών  Ευεργετών.
 
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε την προβολή ενός   βίντεο  με τίτλο: «Εθνικοί Ευεργέτες καταγόμενοι από την Ήπειρο».
Το βίντεο αυτό που δημιούργησε και επιμελήθηκε ο Σύλλογος  Ηπειρωτών Κοζάνης  συνολικής διάρκειας 35 λεπτών  έχει διανεμηθεί στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της πόλης μας και περιλαμβάνει στοιχεία από την ζωή , το έργο και τις διαθήκες των Ηπειρωτών Ευεργετών.
Στον ιστότοπο της σελίδας μας , με τίτλο "άρθρα και πολυμέσα" ο επισκέπτης  μπορεί να βρει τις ομιλίες των δύο ομιλητών.

Your rating: None Average: 5 (3 votes)

Νέα του Συλλόγου