Κανάλι YouTube

Είσοδος

Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια ημέρα- let's do it Greece 2012

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του σε θέματα καθαριότητας και αγάπης προς το περιβάλλον συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία Let’s do it Greece 2012 ‘’Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα’’ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2012. Από νωρίς το πρωί, μέλη και φίλοι του ασχολήθηκαν με την καθαριότητα του «Πάρκου Ηπειρωτών» το οποίο επί σειρά ετών φροντίζουν και διατηρούν σε άριστη κατάσταση. Η ενέργεια Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής ο Δήμος Κοζάνης με το Γραφείο Εθελοντισμού, την Υπηρεσία Καθαριότητας – Πρασίνου και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με φορείς και Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής προχώρησαν στην εθελοντική καθαριότητα δημοσίων χώρων.
 

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Κανονικός πίνακας";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:"Times New Roman","serif";}

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του σε θέματα καθαριότητας και αγάπης προς το περιβάλλον συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία Let’s do it Greece 2012 ‘’Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα’’ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2012.
 
Από νωρίς το πρωί,  μέλη και φίλοι του ασχολήθηκαν με την καθαριότητα του «Πάρκου  Ηπειρωτών» το οποίο επί σειρά ετών φροντίζουν και  διατηρούν σε άριστη κατάσταση.
 
Η ενέργεια Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.
Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής ο  Δήμος Κοζάνης  με το Γραφείο Εθελοντισμού, την Υπηρεσία Καθαριότητας – Πρασίνου και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του  σε αγαστή συνεργασία με  φορείς και Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής προχώρησαν στην εθελοντική καθαριότητα δημοσίων χώρων.-->

No votes yet

Νέα του Συλλόγου