Κέφι, χορός, καλή μουσική και η παράδοση συνεχίζεται...
Το πολύ κέφι, ο συνεχής χορός και η καλή μουσική, μετά από δύο και πλέον χρόνια δυσκολιών που επέφερε ο κορονοϊός, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.
Σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στην οικογενειακή ταβέρνα «ο Ζήνος», τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας γνήσια ηπειρώτικη μουσική.
Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε το μουσικό σχήμα της βραδιάς και η εμπιστοσύνη με την οποία το περιέβαλε ο Σύλλογος Ηπειρωτών. Ένα μουσικό σχήμα αποτελούμενο από δύο αρκετά νέους μουσικούς, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους πανεπιστημιακά βήματα στη μουσική, πλαισιωμένο από τρεις πιο έμπειρους καλλιτέχνες, κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Με την προσπάθεια αυτή ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης κατέδειξε ότι η παράδοση έχει μέλλον και δεν είναι στατική υπόθεση και ότι υπάρχουν νέοι, πιστοί στα καλά ακούσματα που μπορούν επάξια να συνεχίσουν το έργο των παλαιότερων.
Ο Κωνσταντίνος Σακαρίδης στο κλαρίνο και ο Χρήστος Πούλιος στο βιολί, παρέα με τον Αλέκο Ζέρβα στο ντέφι , τον Σωκράτη Καλαμόπουυλο στο λαούτο και τον έμπειρο Κρικέλη Γεώργιο στο τραγούδι, ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους με το καλύτερο τρόπο στα μουσικά μονοπάτια της Ηπείρου.
Καλή χρονιά...